T. +34 972 205 816
tel
Solucions tecnològiques per a Centres Culturals i PIMES
Inici  »  Empresa  »  Història

Història

Més de 40 anys innovant
  • 1971  Es funda CENTRE DE CÀLCUL GIRONA.  La missió de l’empresa és oferir solucions informàtiques integrals i suport tècnic a empreses i professionals.
  • 1980  Es crea la línia comercial dedicada a proveïr equips i material informàtic als clients. D’aquesta manera, CENTRE DE CÀLCUL GIRONA és pionera en la introducció de tecnologia informàtica a les empreses, convertint-se en un referent en el sector.
  • 1985  CENTRE DE CÀLCUL GIRONA és reconeguda pels seus mèrits en el treball, amb l’obtenció del Premi de vendes per part de NCR.
  • 1985  La constant evolució tècnica i especialització, permet a CENTRE DE CÀLCUL GIRONA  esdevenir partner de referència per a IBM en el desenvolupament informàtic d’aplicacions.
  • 1989  Les diferents fites aconseguides, fan que IBM reconegui a CENTRE DE CÀLCUL GIRONA, amb el Premi a la Qualitat per part d’IBM. Aquest fet, permet a l’empresa accedir a nous projectes i s’inicia l’expansió a nivell de Catalunya.
  • 1995  Amb els mitjans tecnològics i humans que disposem desenvolupem noves eines per ajudar al sector cultural a millorar la productivitat dels seus processos de gestió. Llancem al mercat EUROMUS.
  • 1997  CENTRE DE CÀLCUL GIRONA inicia un pla estratègic per a la comercialització d’EUROMUS com a eina de referència en el mercat, destinant recursos d’alt nivell, tant humans com tècnics.

A partir d’aquí grans centres de referència confien amb Euromus per tal de millorar la productivitat dels seus processos de gestió. S’implanta al Museu de la Ciència de Barcelona, al Museu Guggenheim de Bilbao, al Museu Nacional d’Art contemporani de Barcelona, entre d’altres.

Després de la implantació d’EUROMUS en diferents museus, s’amplien les funcionalitats de la plataforma, permetent que l’eina s’orienti també al sector dels Parcs d’Oci i Bodegues. Orientem també els nostres productes als canals Internet.

Durant aquest anys fins avui, la maduresa de les nostres aplicacions, de més de 40 anys i la capacitat d’adaptació de les nostres solucions, és un dels pilars que garanteixen la satisfacció i fidelitat dels nostres clients.