T. +34 972 205 816
tel
Solucions tecnològiques per a Centres Culturals i PIMES
Inici  »  Empresa  »  Valors

Valors

El valor afegit de CCALGIR

Si alguna cosa garanteix els resultats del treball i les implantacions realitzades per CCALGIR, és l’alt grau de responsabilitat del nostre equip, basant-se en una gestió eficient dels projectes, sempre sota una planificació i control constant. A CCALGIR treballem seguint metodologies àgils, eficients i basant-nos en els estàndards i certificats de qualitat.

Gràcies a la nostra experiència, a CCALGIR som molt conscients de les implicacions que suposa per a cada client implantar noves solucions tecnològiques. Per això, els nostres professionals es recolzen en la seva experiència, en el coneixement del negoci i en l’ús de les tecnologies més adequades, per minimitzar els temps d’implantació, impacte econòmic i les implicacions directes del dia a dia del seu negoci .

El servei de CCALGIR va més enllà de la prestació de solucions informàtiques. Els nostres pilars són :

  • Un equip de professionals que treballa de forma conjunta amb el client, assessorant-lo i proposant solucions adaptades al seu negoci, valorant sempre les diferents possibilitats que permeten les tecnologies de la informació.
  • Proporcionar sistemes informàtics escalables i fàcilment adaptables a l’evolució constant del programari, assegurant així que l’evolució tècnica i tecnològica siguin perdurables en el temps.
  • Apostar per un alt grau d’identificació, dedicació i implicació amb el client i el seu negoci, treballant sempre per aconseguir relacions on destaqui la continuïtat i el creixement conjunt.
  • Treballar per aportar una solució ràpida i solvent a les noves necessitats del client.