T. +34 972 205 816
tel
Inici  »  Serveis  »  Consultoria

Consultoria

CCALGIR ofereix un servei de Consultoria Informàtica de qualitat, aportant una bona elecció de les solucions i un assessorament constant en cada un dels sistemes i eines informàtiques que el client necessita, i així treure’n el màxim rendiment. El nostre objectiu és aportar un equilibri òptim entre els objectius de cada negoci i les característiques dels sistemes d’informació.

CCALGIR aporta un alt valor afegit,  a partir de l’anàlisi del negoci, detectant-ne les necessitats, millorant els procediments establerts i aconseguint els objectius estratègics que determinen la seva organització. A partir d’aquesta metodologia, CCALGIR està capacitada per aconsellar-lo en la millor arquitectura i eines més adients, cercant sempre el màxim aprofitament dels recursos i maximitzant el temps de vida de les solucions.

CCALGIR aplica una filosofia de servei integral.  Els nostres consultors aportaran sempre una planificació a mitjà i llarg termini dels sistemes i solucions. En el món de les noves tecnologies, la planificació i previsió és clau per assegurar un funcionament òptim.

CCALGIR li aporta:
1Anàlisi estratègic:
A l’hora de plantejar un projecte, cal detectar els objectius a aconseguir.
2Planificació a mitjà i llarg termini:
La fase de consultoria permet planificar les necessitats que el client necessitarà.
3Detecció de necessitats:
Analitzem profundament el negoci i el sector de forma concreta.
4Maximitzar el temps de vida de les aplicacions:
Una bona implantació és aquella que té una perdurabilitat sòlida en el temps.